Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ahaswer

22. 10. 2012 13:18
Bárta neříká pravdu

Nejvyšší soud mu NEDAL plně za pravdu.

Kdo chce,přečtěte si nikoliv jeho komentář,ale rozhodnutí soudu:

http://www.nsoud.cz/JudikaturaNS_new/ns_web.nsf/web/Proverejnostamedia~Tiskovezpravy~Rozhodnuti_Nejvyssiho_soudu_ve_veci_navrhu_poslance_JUDr__V__B__na_vyneti_z_pravomoci_organu_cinnych_v_trestnim_rizeni~?open&lng=CZ

a pak si sami udělejte názor.

1 0
možnosti

Sedřený kůň

21. 10. 2012 15:12
No k něčemu mediální kampaně proti VV byli

dobré, člověk pochopil jak fungují "seriozní" média ale MF DNES.

Oni i napíšou nějaký "hanopis" na Langera nebo ty další  aby vypadali "seriozně" ale ono je tady jedno německé přísloví "einmal ist keinmal", zkrátka jednorázově něco napsat tím politikovi neuškodí.

Něco jiného ovšem je  vzít nějaké demagogické ptákoviny typu "Bárta měl plán", "Bárta je korupčník" "John je neschopný", "Dobeš je neschopný" a s tímhle otravovat v novinách dokola celý rok skoro denně. Dneska když někdo udělá průzkum kdo je korupčník tak většina  zapomenou na Řebíčka, Kalouska tedy na ty skutečné korupčníky  a řeknou že Bárta. Naprostou obdobu nám pánové z MF Dnes předvedli s Bátorou zase omílání ptákovin stále dokola: pochválil knihu antisemitisty bla bla bla bla bla ...... funguje to velmi spolehlivě a oni tihle manipulátoři to dobře vědí, lidí co namísto na mediální žvanění dají na rozum moc není. :-/

2 0
možnosti

837

21. 10. 2012 10:55
No zkrátka i soud potvrzuje že tohle celé

byla naprosto příkladná a typická šikana politika, tedy přesně to kvůli čemu máme poslaneckou imunitu.

Pokud tady došlo k vydání tak je vidět že imunita neplní svůj původní účel a slouží jen pro ochranu ožralých poslanců za volantem.

1 0
možnosti

837

21. 10. 2012 10:53
To nic nemění na trapnosti

že tohle se vůbec dostalo k soudu, "trestné činy" podložené svědectvím dámy která se na nahrávkách chlubí tím že to je celé spiknutí to zřejmě naše soudnictví ještě nezažilo.

No a ten nově předefinovaný čin korupce, to už rozum zůstával stát, takže p. Bárta dával bezúročné půjčky, možná i dary a za to očekával loajalitu vlastních poslanců a tohle je prý korupce.

Potom je "korupčník" skoro každý, i ten kdo dá potomkům peníze a očekává přirozeně loajalitu i ten kdo dává sponzorské dary tam se loajalita předpokládá naprosto jistě, no a očekávat loajalitu od členů vlastního klubu to je hotový korupční zločin. Já naiva myslel že korupce je dát peníze nebo jinou výhodu a žádat konkrétní nezákonnou protislužbu, tedy např. dát peníze nebo jinou výhodu poslancům cizího klubu, a žádat zradu voličů a mateřské  strany, k čemuž evidentně došlo u madam Peake a spol.

1 0
možnosti

ahaswer

20. 10. 2012 20:47
To na podstatě nic nemění

To,že jste do politiky vlezl jako do kšeftu,nemůže smazat žádný rozsudek.

Já vím,kradou i ostatní a kradou ve velkém,jenže vy jste sliboval očistu a přitom jste předem věděl,že o to vám vůbec nejde.

Nepřeji si vás v politice žádné úrovně,stejně jako tam nemají co dělat ostatní "kmotři" a jim podobní zloději.

2 0
možnosti

SID09

20. 10. 2012 22:00
Re: To na podstatě nic nemění

Chcete mi snad tvrdit, že členové ODS a ČSSD to nemají jako svůj kšeft ?

Svatá prostato, čemu vlastně věříte ? ;-D?!!

2 0
možnosti

SID09

20. 10. 2012 20:02
soud je mi ukradený

Nepatřím k vašim obdivovatelům, ale také proti vám nic nemám. Dokonce bych vás i rád viděl na ministerstvu dopravy, či vnitra. Řada vašich voličů očekávala rázné vyčištění neřestí, které měly nejvyšší politické krytí. Až na několik málo do očí bijících případů se však nic zásadního nezměnilo.

Co vám vyčítám je to, jakým póvlem jste se obklopil a koho jste to dostal do sněmovny. Naprosto systémově jste vykašlal na kraje a komunikaci s vašimi příznivci, nebo dokonce i členy. Chtěli jste s Johnem slyšet pouze papouškování vlastních názorů a pochlebování. To byl začátek konce VV. Personální práci jste nezvládli a dalším naprosto diletantským přístupem byla komunikace se sdělovacími prostředky a koaličními partnery. To zvládá o 427 % líp kdejaký živnostník, než vaše strana.

!!!!

3 0
možnosti

Viktor N.

20. 10. 2012 22:46
Re: soud je mi ukradený

8-o

cože? Tohohle na ministerstvu dopravy či vnitra? To vám nestačí jak hystericky pištěl (poté, co ho chytli bez registrační značky na jeho autě), že je zapotřebí ohnout ústavu a pořádně zamést s právem nevypovídat proto sobě?! Nestačím se divit.

Udělat ho ministrem vnitra by bylo horší, jak kozla zahradníkem. Stačí, když má na vnitru svou loutku, Johna…

0 0
možnosti

Aretta

20. 10. 2012 19:53
Gratuluju!

0 0
možnosti

petluke

20. 10. 2012 19:45
U mě nemáte nejmenší šanci, je mi líto.

Vaše ABL sledovala mé dva přátele. Žádné zločince, nebo úplatkáře. Právě naopak. Oba patřili ke skupině lidí nesouhlasících s nezákonnými kšefty organizovanými ODS Prahy 11, kterou vede Jiří janeček (předseda ODS) a Dalibor Mlejnský (starosta)...

Petr Lukeš

Hnutí pro Prahu 11

4 0
možnosti

SID09

20. 10. 2012 20:02
Re: U mě nemáte nejmenší šanci, je mi líto.

Ptejme se spíš, kdo si to sledování najal a kdo platil !!:-P

0 0
možnosti

kurt godel

20. 10. 2012 19:11
Radši

byste měl jednoznačně dokázat svou nevinu, než využívat děr v zákoně. NS neprokázal vaši nevinu, ale pouze to, že na půdě parlamentu je v podstatě možné dělat cokoliv, koneckonců i legitimně přijímat úplatky. To je rozdíl. Možná ne pro vás a váš tým právníků, ale pro voliče určitě...

3 0
možnosti

837

21. 10. 2012 11:09
Re: Radši

Bože co je tady potřeba dokazovat?, nabízet členům vlastního poslaneckého klubu finanční výpomoc a za to očekávat loajalitu k vlastnímu klubu, toto že je korupce to může tvrdit jen právní blázen. Korupce předpokládá nezákonné protiplnění, třeba  nabízet peníze nebo jiné výhody členům cizího poslaneckého klubu a žádat přeběhnutí což se evidentně stalo ohledně madam Peake a spol. .

Svoje poslance každý klub takto odměňuje naprosto běžně už odjakživa a nedělá se to ze soukromých peněz ale státních, poslancům se zkrátka rozdávají různé funkce a preberendy a za tohle  se přirozeně očekává loajalita. Pokud toto je korupce tak by muselo proběhnout opravdu hodně trestních řízení.

0 0
možnosti

-srdečná-

20. 10. 2012 16:17
fandím Vám

R^ Kéž byste se příště dostal opět do vlády. Je potřeba to tam trochu (hodně) rozčeřit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky