Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panu Bártovi chybí strašně moc studium marxistické ekonomie, neboť by pak uměl věci chápat v souvislostech a pohybu. Jde třeba o to, že některé dnes dostupné suroviny začnou docházet, budou se zvyšovat jejich ceny a najet nějakou novou technologii je záležost ne měsíců ale let. Musí se proto rozumně popostrčit a ne všechno v lidském zkoumání vyjde, i kdyby tam byla 100% poctivost. Tržní model Vám takové jevy nezachytí, jste chvíli ještě "v pohodě", ale pak .... Hrozně záleží ale na tom, jak citlivě hospodářskou politiku dělám. Dnes je každý liberálem, čím více tím lépe, ale život je daleko složitější.

0 1
možnosti

Jde také o politiku, bezpečnostní rizika apod. Nevidím na úsilí Německa vyrábět maximum energie z větru, pokud urychleně dořeší transfery, na což se teď zaměřují.

Nechci tady rozebírat další problémy jako zálohování, když málo fouká, jen okamžitý tržní pohled považuji za krátkozraký.

1 1
možnosti

Je mi líto, ale v tomto případě se pouštíte do věcí, kterým nerozumíte.

0 1
možnosti

Souhlas. Přitom ten příklad krejčího podle mne s biopalivy moc nesouvisí. Ještě zapomněl Víťa dodat, že by se ušetřily suroviny pro příští generace. Když je velká zima, tak taky HDP roste, když se hodně krade, tak zámkové systémy jsou x-krát dražší. Přitom má babička na vesnici u Milevska ještě v 50.letech barák nezamykala.

0 1
možnosti
Foto

Nekritizoval bych jen biopaliva, ale dotace obecně. Kdyby se zrušily, prostředí by se okamžitě uzdravilo.

4 2
možnosti

Ne jen oblek, ale jidlo a ubytovani  !!! Ale vy jste stejny p. Barta uplne stejny :-) proto jste sel slouzit masam :-) se svou historii :-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky