Diskuse

Co jsem řekl na Velkém sněmu a komu to není příjemné

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Divím se, že Vít Bárta se na nás na všechny nevykašle. Peněz má dost, krásnou a chytrou ženu, svoje koníčky...Copak je normální si nechat, ať udělá co udělá, jen nadávat? Nedělat nic a krást kde se dá, to se dneska nosí. Nedivím se, že se lide rozhodují emigrovat...

1 0
možnosti

To jste hodně vedle. Vít Bárta je člověk který sbírá úspěchy. Má peníze, má krásnou ženu, ale nemá moc. A s tím se nedokáže vyrovnat. Není sám. Jeho obdoba v sukni je Bobošíková. I ona potřebuje má chorobnou touhu po moci. To co Bárta přednesl na tom "sněmu" jsou neuvěřitelné blbosti. Snad ani on sám tomu věřit nemůže.

1 3
možnosti

Vít " Gándhí" Bárta...Gándhí byl moudrý muž, vy jen ubožák deroucí se po zádech hlupáků  za mocí. To je hodně velký rozdíl, chápete?

1 1
možnosti

I když se mi přítomnost Víta Bárty na Velkém sněmu moc nezamlouvala, nezavrhoval bych jej. Je potřeba změna celého tohoto systému a každý, kdo může pomoci naši koncepci prosadit, je vítán.

 http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/c/317023/Moje-dojmy-z-Velkeho-snemu.html

1 0
možnosti
Foto

Inu, jsou holt ti, co každý možný vývoj k lepšímu zarazí, protože s ním nepřišli sami. Mně se návrh líbí a podepisujiR^[>-] a děkuji

3 0
možnosti
Foto

Takže souhlasíte s likvidací demokracie v ČR?

1 2
možnosti
Foto

Kdybyste měl dostatek soudnosti (dnes je jasné, že nemáte), tak by to, co jste na sněmu řekl a závěry tohoto sněmu, mělo být nepříjemné především vám. Jenže už způsob vašeho vstupu do politiky jasně vyjádřil, že toto od vás chtít je nesmysl.

Na tomto sněmu je nepřijatelných hodně skutečností. To, že konstatuje nutnost změn je chvályhodné. Avšak skutečnost kdo, jak a jaké změny navrhuje je (přinejmenším) směšné. Spíše bych řekl nestoudné.

Kde berete tu drzost překrucovat realitu a vytvářet atmosféru stavu, že vy jste tím pravým zastáncem a propagátorem pozitivních změn a vaši kritici jsou zastánci současného stavu? 

Já jsem zastánce změn současného stavu z tisíce důvodů a vaše potměšilá účast na změnách (podle vašich představ) je degraduje pouze na potěmkinovskou přeměnu.

2 1
možnosti

My jsme stejně zvláštní národ. Kolaboranti zabíjeli odcházející Sudetské Němce, komunisti na Letné zvonili klíči a syčák, který se významně podílel na současném marastu nám tady bude kázat o tom, jaké změny je potřeba provést.  Ne pane Obálko. Systém je v pořádku. Nemůže za to, že se do PS a do vlády dostali lidé jako vy. Rv

5 3
možnosti

Pane Bárto, byl byste tak laskav, mohl byste napsat jméno alespoň jedné OSOBNOSTI, která se té populistické šaškárny zúčastnila? Když chce ten v áš sněm všechno rozpouštět, tak by měl jako první rozpustit sám sebe.

8 4
možnosti
Foto

Pane Malý, jak byste definoval osobnost?

2 0
možnosti
Foto

Tohle má být REÁLNÁ alternativa?

Jako sranda docela dobrý.

9 3
možnosti

Standardní " tonoucí se stébla chytá" s mírným nádechem pominutí mysli. Mimochodem basa plzeňského o 40% levnější, je naprostý nesmysl.

6 3
možnosti

M30i63c67h96a65l 34R70y81b53a

22. 1. 2013 23:32

už si vzpomínám...bloger Sedláček tady zveřejnil pozvánku.

Že prý tam budete mít projev proti korupci...to vám byla legraceR^

6 2
možnosti