Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se prostě stává, že projekt selže na základě špatného rozhodnutí. Nebojte se, přijdou jiní a ti to udělají lépe než vy. Nebo jste snad doufal v druhou šanci? Stále nepoučený naivka?

0 2
možnosti

Prostě jste zklamal,  pouze ukazujete svou lidskou nevyzrálost a ideovou neukotvenost. Už Vám jde pouze o "fleky" a moc. A tak to zkoušíte po boku "socanů".

1 6
možnosti
Foto

Na vládnutí se "socany" se spíš chystá Klousek...

3 1
možnosti

:-)Na rozdíl od většiny diskutérů já Vám fandím! Začali jste dělat pořádek s předraženými dálnicemi, poplivali Vás a zbavili min. dopravy. John prosadil proti vůli Nečase a Kalouska, Lessyho. Věci se začaly hýbat! Jeden telefonní rozhovor mezi Kalouskem a Lessym, případ Parkanová a  Lessy letěl! Na hodinu! Akce KOčí, Tučhoř, Škárka.  Dobře nachystané, chytli jste se do pasti. A je na východní frontě klid. Zbavili se Vás. Kateřina Píková(schválně nepíši Peak, poslanci nepřechylováni zakázali), to operativně napravila aby vláda nepadla. Její protikorupční činnost nejlépe dokumentuje prodej jejich baráku anonymní firmě. Je kupodivu klid, Besser to při menším prohřešku musel vyřešit odchodem z vlády. Zajímavé!  Přál bych Vám abyste se znovu dostali do parlamentu ! R^

7 1
možnosti

Omluvu bych přijal, kdybyste se už do ničeho nemontoval. Zkusil jste to, zklamal jste, tak jděte o dům dál. V politice už nemáte co pohledávat. Jedině tak napravíte svou chybu.

2 5
možnosti
Foto

Přijímám omluvu p.Bárty, tu je však nutno doložit činy. Nutno hlasovat pro nedůvěru vládě p.Schwarzenberga a to opakovaně, tak dlouho, až totp hlasování bude úspěšné. Tužte, držím palce R^!!

7 1
možnosti

Zase další z hrdinských výlevů politiků na blogu! Proč si to nevyříkáte mezi sebou z očí do očí? Chybí odvaha? ;-ORv

1 4
možnosti

P47a83v74e12l 24K62u93l28a

2. 2. 2013 18:37

Ještě že Bárta nemá MV

2 7
možnosti
Foto

To tak bývá, že když je krize, roste nezaměstnanost... A žádná vláda nás z toho nedostane, může to jen zhoršit (vysoké soc. dávky, plýtvání), neříkám, že vše dělají dobře, to kdeže. Ale z krize nás dostanou firmy, investoři a banky. Pokud teda nemáte kouzelnou hůlku.

3 6
možnosti

Mně spíš příjde, že se nám tady snaží o vylepšení image VV. Volby se blíží a ted se tady háže špína na lidi, se kterými šli do boje o koryta. Teď, když vidí, že Kalousek s Nečasem jsou politické mrtvoly, tak si na nich ještě přihřívá svou polívčičku.

3 5
možnosti

Hele, Ferdo, mohl jsi se ukazat, ze jsi lepsi, ale ukazal ses tak, jak ses ukazal ...

3 4
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky