Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Nemyslím si že by Vít Bárta měl chodit kanálama. Ba naopak - spíše On by měl hrdě chodit "po chodníku", protože díky němu a jeho současné aktivitě Věcí Veřejných se odhalila tak polovina korupčního "podsvětí" ale to už si nikdo neuvědomuje že? Vždy převažuji radši negativní pomluvy a hana založena na konspiračních teoriích velice daleko vzdálených pravdě že? Preferuji především objektivnost, morálnost a pravdomluvnost - ano, pan Bárta měl ve Věcech Veřejných spousty zrádců a spousty korupčníků - ale zamyslete se, jak to mohl vědět? Do hlavy přece lidem nikdo nevidí! A pokud Vy ano, tak omluvte nás smrtelníky - myslím že je velice důležité myslet na to, že pan Bárta je taky jenom obyčejný člověk, všichni děláme chyby - kdo z nás nikdy neudělal chybu? Vy snad? O tom dost silně pochybuji a řeknete-li že ne, jste k pomluvačům ještě lhář. Nebuďte jak malé děcko a nechte si to vše projít hlavou. Navíc - proč nedivte se? Vím že je těžké věřit po tohmle vše jakémukoli politikovi, navíc předsedovy jedné z dříve korumpovaných stran, ALE, Věci Veřejné si prošli křtem ohněm. Po zradě Peake a jejich sedmi učedníků myslím jsou důvěryhodné. Protože všem z VV bylo jasné že kdyby odešli s Peake dostali by se blíže ke korytu a rapidně by jim narostl plat - ale neučinili tak. Což je známka že jim o koryto nejde. Což značí že jsou důvěryhodnou stranou, navíc, teď když začali odhalovat ono kriminální korupční podsvětí v české politické scéně jsou daleko důvěryhodnější. Tohle není ideologicky zaměřený názor - tohle je pouze kompilace, shrnutí a konstatování faktů tak jak jsou. Nutno říct, že Bárta je opravdu ten poslední, kterého bych nechal chodit kanálama - Kalouska apod. to naprosto pochoppím, ale Vít Bárta? Ne. K závěru bych rád dodal - Pane Bárto, držte se, vykašlete se na demagogy jež nerespektuji skutečnost ale řídí se pomluvami a vykašlete se na médiia! Držím Vám palce! R^

2 3
možnosti
JP

Nedivte se pane Bárto, lidi už nevěří nikomu a ničemu. Co mě osobně ale děsí je to, že příšní volby zase vyhraje buď ODS nebo ČSSD...

Jinak s vášimi VV zametli "mocní" opravdu ukázkově!

http://www.blisty.cz/art/68729.html

2 2
možnosti
MM

Pane Víte, mám takové tušení, že pláčete nad špatným hrobem. Plačte nad sebou. Nám už slzy i lítost nad správci této země došly.

2 1
možnosti
LS

Každý hroch by nad tloušťkou Vaší kůže musel zblednout závistí...

2 7
možnosti
RH

Vy nechodíte kanalama?

4 7
možnosti
Foto

Pane Bárta. Stejně jako Nečasovi a Kalouskovi nevěřím, že chtějí dělat pravicovou politiku, nevěřím ani vám, že chcete změnu, která by byla přínosem pro pracující a podnikající lid v  podhradí.  Pokud by vám opravdu šlo o princip, zůstali byste v opozici, bez ohledu na na další poitický vývoj.  Většina z vaší strany se dala velmi snadno zkorumpovat.  To je realita, kterou žádnými slovy nevyvrátíte.

4 7
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky