Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš největší problém pane Bárto je v tom, že mlčíte, když máte hovořit a hovoříte, když máte mlčet.. ;-) O panu Johnovi ostatně i o Vás a většině ""spravedlivých"" politiků po sametové historie si myslím své, nezávisle na tom, k čemu se nás svými bláboly snažíte ukecat,, to už i Gross byl křišťálově čistý, paní Karolína zas vše dělala ve jménu občana.. A tak bych mohl pokračovat do rána.. Ještě jsem ovšem neslyšel, že by někdo z vás udělal něco blbě a jak to případně spravit... Tuto partu neomylných postupem času přestávám vnímat, jelikož se pohybujete mimo dimenzi mého chápání..

0 0
možnosti
Foto

Radek John byl člověk, kterého jsem si před vstupem do politiky vážil ... před vstupem do politiky...

4 0
možnosti

Takových kydů.....

0 0
možnosti
Foto

Pane Bárto

tomu co píšete přece ani sám nemůžete věřit8-o

Johna většina lidí po jeho působení jako politika bere jako Kašpárka-absolutně ztratil důvěryhodnost a důstojnost.

Ten váš mocichtivý slepenec byl předem odsouzený k nezdaru a to už jen proto, že jste si kolem sebe vybral prospěcháře, které jste si chtěl koupit.

Obdobně je na tom Babišovo ANO akorát u něj to možná bude trvat o chvilku déle, protože finančnísíla Agrofertu je výrazně vyšší než vaše.

3 2
možnosti

Já fakt nevím, jestli jste tak naivní a donkichotský typ, nebo jestli podléháte sebeklamu, že jste opravdu tak bezelstně úžasní a nebo jestli to děláte záměrně kvůli svému egu. 

Věci veřejné tu důvěru dostaly. Vy jste za ty lidi ručil, vy jste s nimi jednal tak, jak jste jednal, až vás to dohnalo k soudu, který vás ve finále neodsoudil ne pro vaši nevinu, ale pro právní nemožnost tak učinit.  Česká média, která tak haníte, nemusela o Johnovi nic psát - ono ho stačilo sledovat v přímém přenosu při mnoha vystoupeních. A vás konec konců taky. 

Pravdu máte v jednom, hodně lidí ve vás vkládalo naděje. Ve váš osobní projekt politické strany jako výtahu k naplnění moci.

5 2
možnosti
Foto

J17a55k33u11b 66J48a78h31l

26. 2. 2014 19:13

Radek John má moji důvěru, protože ukázal, že se nebál mafie... Nakonec se to obrátilo proti němu, ale to ukazuje spíš něco o politice, než o něm... Můj hlas má.

3 0
možnosti

S autorem plně souhlasím. VV byla jediná strana, které šlo o lidi.Škoda, že se lidi nechali opít falešnými aférami. Autor blogu si bohužel dovolil tu "drzost", "okrást" velké firmy o miliardy. A v Česku musí být každý úspěch po zásluze potrestán.

3 4
možnosti

Mně stačilo si přečíst "etický" kodex Veverek. Z každé zakázky chtít 10 procent a vydávat to za etické? No coment..

(a neargumentujte že některé strany si berou víc, ano? Jiné strany tu neřeším a všechny nejsou takové).

VV byly nejvě+tším podpovdem na voliče za poslednéch 5 let.

1 4
možnosti

D60a90d47a94k 19P68e55t55r

26. 2. 2014 18:31

Radek John šel do politika, proto že mu Víťa Bárta slíbil modré z nebe. Vlastně peníze mají jinou barvu. Bylo to Vítku skutečně komické, když na první zasedání parlamentu jste  jeli  MHD za své. Bylo Vítku komické, jaké kádry jste dodali. Raději ty dvě kačenky nebudu jmenovat, O jedné se dokonce hrála divadelní hra. Ta druhá se na ni byla podívat s vaší manželkou a pak následně řádila s kobercovým útokem na MO. Raději, mlčeti zlato, Vítku.

3 3
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky