Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Pssst, je to verejne tajemstvi, ale tato vlada spise pripomina vladu "legalni mafie" . . .

2 0
možnosti
Foto

Pane Bárto, jako majetnému člověku by vám mohlo bý šumafuk, tak jako většině boháčům, co se děje s chudáky v "podzámčí". Není.

Nejenže jste si nevzal za celou dobu co jste v politice ani jeden poslanecký plat, který dáváte na charitu, rvete se za nemajetné, postižené a bezbranné. Děkuji vám za všechny a přeji hodně úspěchů ve vašem konání. Taktéž i paní Kateřině, která podporuje Dětské domovy. Překvapil mne i pan Babák v Hyde Parku. Svůj poslanecký plat posílá do na dace Archa. Kéž by se tak chovali i ostatní politici.

Nevzdávejte svůj boj, časem vás voliči ocení. Zdraví L.Č.

5 0
možnosti

Ocení, ocení. Ale jak dlouho to bude trvat po desinformační kampani kmotrů a odeesáků? :-)

2 0
možnosti
Foto

I34v37a49n 64M77a33r77e53k

18. 1. 2013 13:34

Nejen lichváře ale i zloděje velkých kalibrů,systém >>>ukradnu 100 melounů a 7-8 z nich dám na kauci či jako úplatek a jsem za vodou ! ! !

6 0
možnosti
Foto

I76v84a51n 65M36a61r55e73k

18. 1. 2013 13:40

Nač třídit tyto podvodníky na korupčníky, lichváře,exekutory a zloděje?>>> všechny tyto druhy "profesí" podle jednotného zařazení pracovních pozic podle směrnice EÚ budou sjednoceni pod názvem > ZLODĚJ ! R^ EU

5 0
možnosti
BM

Máte pravdu, z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že stát hájí zájmy lichvářů. A soud pak konstatuje, že je vše v souladu se zákonem a nemáte vůbec žádnou obranu. Dokud stát nepřijde z názoru, že chybný je jím vydaný zákon, tak je to státem legálně podporovaná lichva. Ano, lidi jsou hloupí, ale na to by tu měl být stát, aby hájil zájmy občanů. Zatím ale stát jde na ruku lichvářům. Proč??!

7 0
možnosti
BM

Jen pro ilustraci. Firma Home Credit, která patří nebo patřila p. Kellnerovi (PPF), udělala mému známého z padesátitisícového dluhu (který je i za normálních podmínek obtížně splatitelný), za pomoci rozhodčí doložky a exekuce, dluh 150 tisíc!! To se to pak sponzoruje vládní garnitura, což?? Nebo že by i toto byla jedna z nitek??

6 0
možnosti
Foto

M14i83l86a80n 10D26u63d86k27a

18. 1. 2013 12:11

Jak říká můj kamarád, "některý lidi jsou všichni stejný", v tomto případě splachovací :-)

2 0
možnosti
JL

A soudy chrání kriminálníky, kteří se kriminálního jednání dopustili na půdě Poslanecké sněmovny. Tyto výsady dělající z poslanců polobohy se mi taky nelíbí.

6 0
možnosti
VH

Možná soudy "neumí" řešit lichvu. Ale pak se to musí naučit!  Stejně, jako se budou muset naučit, co je obvyklé nájemné a konec konců co je obvyklé chování.

2 0
možnosti
MK

pane Bárto, dokud jste nebyli s kolegou trestně stíhaní a dokud jste byli ve vládě.....

proč jste to nezajistili ?  Kvůli Vašemu striktnímu trvání na této změně by se jistě ostatní strany podřídily. Ale důležitější v té době asi byly jiné věci, že ?

5 5
možnosti
Foto

R^

Je zajímavou skutečností, že v opozici všichni a vždy kritizují to, co v koalici mohli udělat a neudělali.

6 3
možnosti
Foto

Bárto, Bárto, sice správně píšete o exekutorech a lichvě, já však přemýšlím, proč se mi v souvislosti s vámi vybavuje slovo LICOMĚRNOST.

6 6
možnosti
MP

Pan Kalousek má jeden z 201 hlasů v poslanecké sněmovně, pokud se vám podaří navrhnou a odhlasovat nový zákon  ministr financí s tím nemůže nic udělat  zkuste to.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS