Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, pane Bárto!

ANI TOPÁCI ANI ODEESÁCI ŽÁDNOU SKUTEČNOU REFORMU NEDĚLAJÍ!!!

Skutečná reforma by měla sloužit pacientům a lékařům a nikoliv politikům!!!

Klíčem k dobré reformě je osobní odpovědnost pacienta za proplacení zdravotní péče. Bez této premisy, žádnou reformu neuděláte!

:-)

2 2
možnosti

Zrovna včera jsem četla článek v Parlamentní Listy s názvem S politiky do čekáren a autor má 100% pravdu. Páni politici až si s pacienty sednete s bolestmi do čekáren i se svými rodinami a nebudete mít vyšetření bez čekání a nadstandartní potom snad pochopíte co je špatně víte.  http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Frantisek-Stvan-Lekari-poslete-politiky-do-cekaren-264498;-O

2 1
možnosti
RS

Nejdřív byla na mušce skupina,/potencionálních voličů/ přes potraviny,nyní skupina

pacientů,...kdo to bude příště-že už si nedáte pokoj s těmi kecy...že ve zdravotnictví

/ohromném balíku-téměř 300 miliard letěly peníze do černé díry o tom se snad nemusíme bavit-nikdo neměl odvahu za 23 let s tím komplexně a razantně něco

dělat....od nemocnic,léků,počtu návštěv,nemocenských,až po kufříkový byznys 

dílerů u lékařů...

3 2
možnosti

Z těch 300 miliard korun se ročně ztrácí z našich peněz na naše zdraví 50 miliard korun v rukou politiků a jejich soudružských kumpánů.

A to nezměníš, dokud pacient nebude osobně odpovědný za proplacení zdravotní péče.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale kulový, o žádný životy nejde. Jde o prachy. Vybral jste si jen dobrou cílovou skupinu. Nevědoucích a neznalých bude vždycky většina a vy to víte... ;-)

8 5
možnosti
JS

Pane Matějka, nechcete o tom napsat článek, abych Vám to mohl větu po větě vyvrátit?

Ostatně z minulé diskuze jsem měl pocit, že jste částečně pochopil, že problémy ve zdravotnictví nejsou tak úplně jednoduché, jak to vidíte vy a jiný lid prostý.

Zase budete žňová hlídka?

7 4
možnosti
MC

Lékaři typu pana Kubka, Engela a dalších nelze brát zcela vážně. Kdo měl, kdy co společného za dostiučinění bez protekce s nemocnící. Ostatně stopa jednoho z výše jmenovaných v Hyde parku toho byla důkazem. Umí si brát občany nehorázným způsobem jako rukojmí, čímž jsme svědky nejenom v tomto resortu. Poctiví lékaři a další profesionálové z dalších profesních skupin by se nikdy tomuto způsobu řešení svého profitu nikdy nezaprodali a věřím, že mnozí čestní, poctiví a morální elity v Česku vidí.

6 4
možnosti

Hluchému nic nevysvětlíš a slepému nic neukážeš!

Pacient se již dávno stal rukojmím politiků a jejich soudružských kumpánů.

A poctiví lékaři jsou v našem Kocourkovu za svoji poctivost pokutováni...

:-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, je třeba protesty vystupňovat - jedině tak lze upozornit na demoliční činnost ministra Hegera !

7 11
možnosti
Foto

jděte na hrnec, kašpare

7 6
možnosti
RS

O špatném stavu našeho zdravotnictví vědí všichni,bohužel kromě těch,kteří o něm rozhodují.Pan ministr a jeho náměstci vč.spřátelených ředitelů nemocnic (např.Vinohradská nem.) to buď nevidí což je špatné,nebo to nechtějí vidět,což je ještě horší.Politikům nejde o zdraví spolubčanů,ale hlavně o peníze a tak nám všem lžou do očí.Dneska mne rozesmál argument zástupce nějaké nemocnice,že uspoří náklady tím,že omezí výdaje na údržbu a čistící prostředky.Současně se nelogicky zavírají nebo slučují oddělení apod.Nejhorší je fakt,že hlavním kritériem pro hodnocení jednotl.primariátů jsou ekonomické výsledky,samozřejmě na úkor úrovně léčby.Myslím,že p.ministr pouze plní stranická zadání,což se ovšem děje i v ostatních resortech.A co na to pacient resp.volič?Podle české tradice mlčí a nechává iniciativu na těch,kteří tento stav změnit nemůžou-na lékařích.Jak dlouho to ještě může trvat,občane? P.S. Vítku zdravím,stále vzpomínám na Akademii VV,kde jste nás mnohému naučil.Díky,pa

8 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS