Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

.. ani dopravy? Ale vlastne tam ne, tam si dal Necas sveho cloveka. No je to v podstate jedno, Karolina sice odejde, ale vsechno bez obav hlasuje se dal, protoze nemuze hlasovat proti vlade padla by take a ona je natolik ambiciozni, ze se ji tohle nehodi. Jen mi vadi, ze rejpe ve smyslu toho, ze si Necas domluvi opet koalici s VVcky. Myslim si, ze by jste si to nemeli nechat libit! I kdyz je pravda ze jste do tohoto parlamentu Karolinu privedli - ale nejspis si myslim ze jste byli oklamani stejne jako Necas, jako prezident nejen Karolinou, ktery vysplhla pres clenstvi v ODS, ale i od jejich dalsich kamaradu kteri od vas utekli. Inu jak je za necim politika a prachy tak jde cesta a moralka asi pryc!

3 2
možnosti
LS

"Jak je za necim politika a prachy tak jde cesta a moralka asi pryc." Pamatujete si ještě, za jakým účelem se Bárta do politiky hrnul?

5 1
možnosti
TB

doufejme že to dopadne dobře, pád vlády by nyní byl krajně nevhodná věc. Nefandím si, situace je kritická.

2 6
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1732x
Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
Od 13. července 2010 do 21. dubna 2011 ministr dopravy České republiky.
Zakladatel, dlouholetý generální ředitel (do února 2010) a spolumajitel (do 7. července 2010) bezpečnostní agentury ABL. Manažer odvětví roku 2008 v soutěži organizované Českou manažerskou asociací.
www.vitbarta.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky